У Львові на День міста пройде фестиваль їжі за підтримки ТМ "Львівське Роберт Домс"

29 квітня 2016, 15:55

Серед розмаїття святкових заходів до Дня Львова найбільшу увагу привертає фестиваль їжі, який відбудеться 7 травня у парку Богдана Хмельницького за підтримки торгової марки "Львівське Robert Doms ". Вхід на захід буде вільним для всіх охочих, а окрім різних смачних страв і напоїв на гостей чекають зони відпочинку, фото-майданчики, концерти вуличних музикантів, розваги від аніматорів і, звичайно ж, кулінарні майстер-класи.

Як відомо, Роберт Домс був відомим львівським промисловцем і мандрівником.  Подорожуючи Європою, він куштував кулінарні страви і напої у різних країнах, а найкращі рецепти привозив до рідного Львова. Таким чином на фестивалі їжі буде представлено багато смачних історій від Роберта Домса, а саме — з Праги, Відня, Мюнхена та Брюсселя. Розповідаємо, який саме сорт пива більш характерен для кожного з цих регіонів і з якими стравами варто його поєднувати.

Реклама

Прага

Світле пиво почали варити у Богемії ще на початку 19 століття. Він має насичений золотистий колір, густу піну, яскраво виражений хмільний аромат і м ' який солодовий смак з фруктовими відтінками. Його можна поєднувати майже з будь-якою стравою — від картоплі по-домашньому до традиційних солодощів, але особливо добре розкривають карамельний смак світлого пива м’які сири та морепродукти.

Відень

Реклама

Для цього регіону характерне напівтемне пиво з насиченим бурштиновим кольором та яскраво-вираженим солодовим смаком із нотками підсмаженого ржаного хлібу. Багатий солодовий смак цього сорту добре пом ' якшують насичені пряні та гострі страви, як наприклад, крильця BBQ або бургер із соусом чілі.

Мюнхен

Тут панує темне пиво, чий міцний смак й насичений аромат визначаються кавоподібним солодовим смаком. У повній мірі цей сорт пива розкривається у поєднанні з м’ясними стравами — смаженою свининою, яловичиною на грилі, тушкованою качкою.

Реклама

Брюссель

Столиця Бельгії — це і столиця світлого нефільтрованого пива, яке відрізняють неймовірна м’яка пшенична солодкуватість, пряні нотки коріандру, цитрусових і бананів. А ніжне пиво вимагає ніжних страв, наприклад, салатів, морепродуктів і десертів.

Отже, приходьте на фестиваль їжі, смакуйте страви з різних куточків світу та діліться своїми власними історіями!