Експерти розповіли, як відвідувачів ошукують в ресторанах

5 травня 2017, 05:11

События на ТК Украина

Журналісти "Сегодня" з'ясували, як викрити і покарати нечистих на руку співробітників закладів

Недосипають і недоливають – працівники кафе і ресторанів йдуть на різні хитрощі, щоб обманювати відвідувачів. Журналісти "Сегодня" з'ясували, як викрити і покарати нечистих на руку співробітників ресторанів.

Реклама

У рейді на столичний ресторан взяли участь Максим Несміянов зі Спілки споживачів і Михайло Шарков – ресторатор зі стажем. Експерти швидко виявили недоліки в першому ж поданому блюді.

Кухарі, зазвичай, йдуть на грубий обман відвідувачів, кажуть експерти. Тим відвідувачам, які сумніваються, варто вимагати технологічну карту – там написано, скільки інгредієнтів у страві має бути, і перевіряти відповідність на вагах.

В тренді
Голови МЗС країн Бенілюксу в Києві і рішення Fitch щодо Білорусі – анонси СЬОГОДНІ

При цьому до закладу можна викликати й поліцію. В такому випадку, кафе оштрафують – на 34 грн.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти