В Україні стартував конкурс "Харчові технології 2018"

11 листопада 2017, 00:53

События на ТК Украина

Уже в січні 30 переможців відправляться в Кельн на міжнародну кондитерську виставку, учасниками можуть стати студенти профільних ВНЗ зі всієї України

В Україні стартував конкурс "Харчові технології 2018". Уже в січні 30 переможців відправляться в Кельн на міжнародну кондитерську виставку. Учасниками можуть стати студенти профільних ВНЗ зі всієї України.

Реклама

Крім презентації власного проекту в харчовій галузі, конкурсанти повинні написати есе.

"Хлопці, як правило, розповідають про свої досягнення на даних момент, хто чого досяг, у кого є вже свої напрацювання, своя технологія, унікальні продукти, виходячи з цього, ми вибираємо 30 кращих", – розповіла Софія Мудрик, директор благодійного фонду Бориса Колесникова.

В тренді
"Пігулковий челендж" у Сумах: дві учениці наковталися препарату від застуди

Як повідомлялося, в номінації "Розвиток науки і освіти" рейтингу меценатів переміг фонд Бориса Колесникова, який вже майже десять років підтримує українських студентів. Щорічно майбутні Сікорські та Корольови відправляються на Міжнародний авіакосмічний салон Париж-Ле-Бурже у рамках програми "Авіатор". Засновник фонду Борис Колесніков, переконаний: розвиваючи молодь сьогодні, країна гарантує свій успіх в майбутньому.

"Без освіти бути взагалі нічого не може в принципі. Тому чим грамотніше наші студенти і школярі, тим успішніше буде наша країна завтра. Тому, як то кажуть, бути першим у освітніх програмах – це велика честь для нашого фонду", – зазначив Борис Колесніков, засновник благодійного фонду.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти