З карпатськими травами та зернами льону – кефіри зі смаками ТМ "Галичина"

28 вересня 2018, 09:00

Кефір "Духмяні трави" з карпатськими травами, який заспокоює та дарує міцний сон, та кефір "Клітковина – зерна льону", який дарує красу, – популярні новинки  молочної компанії "Галичина". Ці кефіри зі смаками улюблені в українців, адже їх швидко розбирають з полиць супермаркетів.

Найкорисніший кисломолочний продукт – "Карпатський кефір" отримав неповторний смак. "Кефір – улюблений напій міських мешканців, які дбають про правильне харчування, але не мають часу для довгих приготувань їжі. Саме тому компанія "Галичина" пропонує їм ідеальну вечерю – "Карпатський кефір" з додатками. Це швидко, корисно та смачно", – зазначає Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії "Галичина".   

Новинка компанії – кефір "Духмяні трави", з додаванням м’яти та меліси, допоможе заспокоїти збуджену нервову систему після напруженого робочого дня, подарує глибокий та здоровий сон.  

Кефір "Клітковина – зерна льону" містить насіння льону, рослинну клітковину, гречані та вівсяні висівки. Склад цього продукту дарує відчуття ситості, сприяє роботі травної системи, прискорюючи обмін речовин.

"Карпатський кефір", який є основою цих новинок, вирізняється насиченим ніжним молочним смаком. "Карпатський кефір виготовляється за авторською рецептурою, яка робить смак цього продукту неповторним. "Карпатський кефір", як і інші кефіри, виготовляють за допомогою додавання кефірної закваски, але ми дотримуємося унікального технологічного процесу – вносимо закваску у чітко визначений момент, який звісно тримаємо у секреті", – розповідає Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії "Галичина".   

Кефірна закваска, яка міститься у ньому, покращує поживну цінність молока, змінює структуру білка, тому він легше перетравлюється організмом людини. Також у процесі приготування кефіру молоко збагачується цілим набором необхідних для травлення ферментів, а також вітамінами групи В. 

Нагадаємо, молочна компанія "Галичина" цього року оновила дизайн та розширила лінійку смаків йогуртно-кефірної продукції. Зокрема у межах ребрендингу випустила новинки – "Карпатський йогурт без цукру" та "Карпатський кефір", виготовлений за особливою технологією і рецептурою.