В Україні оновили правила у кафе та ресторанах. Що потрібно знати

11 січня 2022, 17:34
Додалося кілька нових пунктів для безпечного перебування у закладах громадського харчування

Правила є для працівників закладів та їх відвідувачів / Колаж "Сьогодні"

В Україні оновили правила безпечного перебування у закладах громадського харчування. Раніше було достатньо, якщо у працівників та відвідувачів є сертифікати про вакцинацію, негативний результат тесту або підтвердження одужання від COVID-19. Зараз додалося ще кілька пунктів.

Про це повідомляє Коронавірус_інфо.

Реклама

Додаткові правила для працівників:

  • використання засобів індивідуального захисту;
  • ретельне миття рук з милом або обробка антисептиком після кожного зняття та надягання нових засобів індивідуального захисту;
  • регулярне миття рук. Не рідше ніж раз на три години;
  • не торкатися обличчя руками;
  • утримання від контакту з людьми, які мають симптоми респіраторних захворювань;
  • самоізоляція, якщо є симптоми респіраторних захворювань;
  • перевірка COVID-документів у відвідувачів

Правила для відвідувачів:

  • обробка рук антисептиком перед входом до закладу;
  • показувати COVID-документи працівникам закладу;
  • пересування по закладу у засобах індивідуального захисту;
  • дотримання фізичної дистанції.

Правила безпечного перебування у закладах громадського харчування. Фото: Коронавірус_інфо.

Статистика коронавірусу в Україні

Минулої доби 9 січня в Україні зафіксовано 1969 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби.

Також за минулу добу:

Реклама
  • госпіталізовано – 1064 особи;
  • летальних наслідків – 86;
  • одужало – 3517 людей.

Раніше ми писали: