Шоколадний пінгвін – нова приманка для туристів в Ужгороді. Відомий кондитер Валентин здивував новорічним витвором. Змайстрував метрового імператорського пінгвіна. Деталі виліплені з ювелірною точністю.
Пішло півцентнера чорного французького шоколаду і 12 кілограмів білого. Після зимових свят шоколад перетоплять для пасхальних фігур.
"Символ року – півень. Півень – також птах. І оскільки півня не надто переконливо було зобразити в такому великому вигляді, він був би непропорційний. Вирішили зробити пінгвіна. Пінгвін – також птах, він теж не літає. Він трошки вийшов такий повненький, напевно, в порівнянні з натуральним пінгвіном", – поділився Валентин, шоколадьє.
Цю та інші новини ви можете подивитися у випуску інформаційної програми "События" на каналі "Україна".