Ризик заразитися коронавірусом під час святкування Нового року в ресторанах і кафе дуже високий.
Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає УНН.
За його словами, ризик заразитися COVID-19 в громадському транспорті набагато нижче, ніж в закладах громадського харчування.

Він зазначив, що в громадському транспорті при дотриманні правил ризик підхопити COVID-19 є невеликим.
Як повідомлялося раніше, Кабмін дозволив ресторанам і кафе новорічної ночі працювати до 7:00, а не до 1:00, як раніше передбачалося.
Також ми писали, що з 19 грудня в Україні набули чинності нові карантинні обмеження – до списку заборон "помаранчевої зони" додалися ще деякі.
Крім того, міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов розповів, що локдаун в січні під час свят дозволить економіці менш болісно перенести обмеження.