За підтримки мережі ресторанів "Євразія" пройшла 3-тя студентська "Ліга сміху"

28 березня 2018, 14:27

PR

Дванадцять команд боролися за право потрапити у наступний етап чемпіонату

Реклама

В Центрі культури та мистецтв КПІ, за підтримки мережі ресторанів "Євразія", відбулася вже третя гра "Ліги сміху КПІ". Цей захід є унікальним, так як саме студенти київського політеху були засновниками першої студентської "Ліги сміху".

Мережа ресторанів "Євразія" вже вдруге виступила партнером цього студентського заходу. Як відмітила керуючий партнер мережі Оксана Тихоненко: "Ми всі колись були студентами, тому чудово розуміємо, як важливо на цьому етапі отримати необхідну підтримку для реалізації свого творчого потенціалу".

Дванадцять команд боролися за право потрапити у наступний етап чемпіонату. І цього разу аж вісьмом завзятим командам вдалося це зробити. Фестиваль феєричних жартів, кмітливості та гумору пройшов у веселій, невимушеній атмосфері.

Пригощали гостей та учасників чемпіонату кухарі мережі ресторанів "Євразія": в зоні фуд-корту можна було скуштувати смачні сендвічі та мафіни, а також випити гарячої кави або чаю.

В тренді
"Відморожена зовсім": в Мережі захейтили менеджера Укрпошти за пост про секс
Фото: Facebook Левицької
В тренді
Град, шквали, зливи і магнітні бурі: погода приготувала українцям "сюрпризи"
В тренді
Коронавірус "дав задню"? В Україні все менше нових випадків за добу (статистика)
Реклама

Дві команди-переможці, які вибороли приз глядацьких симпатій, отримали подарункові сертифікати на відвідування ресторанів мережі "Євразія".

Вже 15 травня відбудеться наступна гра чемпіонату і кожна з восьми команд матиме шанс ще на один крок стати ближче до омріяного чемпіонства. Мережа ресторанів "Євразія" та Центр культури та мистецтв КПІ запрошує вас на цей захід.

Приходьте, буде весело!

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти