Убивця був підготовлений: юрист-кримінолог озвучила цікавий момент убивства Бабченка

30 травня 2018, 11:18

Анна Маляр озвучила деталі вбивства журналіста і чому це може бути незвичайний злочин

Кілер під час убивства журналіста Аркадія Бабченка  іяв професійно – про це свідчить манера злочину. Про це розповіла в ефірі телеканалу "Прямий" юрист-кримінолог Ганна Маляр.

Реклама

Вона вважає, що журналіст міг померти відразу після нападу, а не по дорозі до лікарні.

"Занадто рано говорити про результати експертизи, тому що вони не можуть бути так швидко зроблені, але все ж деяка інформація просочується і тепер постає питання, чи дійсно Аркадій помер в кареті швидкої або все ж це сталося раніше, тому що постріли були на поразку і в життєво важливі зони. На жаль, це не етично, але фото були оприлюднені".

Маляр зазначила, що вбивцею могла бути підготовлена людина.

"Ураження, швидше за все, в ділянку серця. І це може свідчити про те, що такою мета і була. Тобто мета – вбити людину, а не, наприклад, поранити або залякати. Це свідчить про відповідну підготовку людини, яка стріляла".


Нагадаємо, ввечері 29 травня в Києві Бабченка в спину застрелили в його будинку. Спочатку повідомлялось, що він ще був живий, проте по дорозі до лікарні журналіст помер в кареті швидкої допомоги.

У свою чергу начальник ГУ НП в Києві Андрій Крищенко назвав першу версію вбивства Бабченка. На його думку, причиною нападу стала його професійна діяльність.

Реклама

Військовий журналіст в лютому 2017 року повідомив, що виїхав з Росії через погрози на його адресу, які неодноразово надходили після висловлювання про катастрофу Ту-154 над Чорним морем, коли він заявив, що артисти ансамблю імені Александрова, які летіли в Сирію, недостойні жалю.

Більше дізнатися про трагічний інцидент можна в матеріалі "Сегодня": "Вбивство журналіста Бабченка: всі подробиці, версії і думки".

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти